Referenser

referenser-Gert Lyngsjö

Gert Lyngsjö

Gert Lyngsjö, Om- och tillbyggnad av fritidsfastighet på Vemdalsskalet

Det är inte alldeles enkelt att genomgripande bygga om och till ett mer än 60 år gammalt fritidshus, som dessutom flyttats en gång tidigare i sitt liv. Detta gäller i särskilt hög grad när hela långväggen skall tas bort och ingrepp ske i takstolen. Vemhus Bygg har genomfört detta på ett gediget och kvalificerat sätt och med stor känsla. Att anlita en pålitlig och lokal entreprenör var värdefullt för mig eftersom jag bor nära 100 mil bort och inte kunde följa projektet dagligdags. Detta förutsätter en nära dialog som hela tiden funnits där. Vemhus Bygg har med råge uppfyllt mina förväntningar och kan varmt rekommenderas.

Torgny Svensson

Torgny Svensson

Torgny Svensson, destinationschef för Skistar/Vemdalen

Vi inom Skistar i Vemdalen har under en mängd av år anlitat Vemhus Bygg AB för allt från underhållsarbeten till nybyggnation. Ett av de senaste projekten är vårt nya jättepopulära dagis för våra skidturisters barn, och som vi kvällstid gör om till ett knattedisco för de större barnen. Vemhus har även byggt många av våra centrala byggnader på Vemdalsskalet och vid Björnvallen i Björnrike.

Familjen Karlberg

Familjen Karlberg

Marianne och Lars-Olov Karlberg, nybyggnad av fritidsfastighet på Toppstigen 4, Björnrike
Utdrag ur slutbesiktningsprotokoll (original finns hos Vemhus Bygg AB)
”Allmänt: Besiktningsmannen (och tillika beställaren) uttryckte sin tacksamhet och stora beundran över det sätt på vilket bygget har genomförts av Vemhus Bygg AB. Under beställarens mer än 40 år i ledande befattningar i byggbranschen har motsvarande kvalitet och tillförlitlighet i genomförandet aldrig upplevts. Det kommer att vara ett nöje att lämna referenser och i fortsättningen rekommendera Vemhus Bygg AB”.

Björnrike 2008-03-18
Lars-Olov Karlberg
Beställare och besiktningsman

Marita Kristoffersson

Marita Kristoffersson

Marita Kristoffersson, ägare av Restaurang Toppen, Skalspasset, Vemdalsskalet

Jag är glad att jag valde det lokala byggföretaget från Vemhån, Vemhus Bygg AB. Det hade kanske funnits billigare byggare, men jag ville samarbeta med ett lokalt och känt företag. Samarbetet har fungerat superbra och vi har fört en dialog under hela byggprocessen, något som jag är tacksam för idag. Restaurang Toppen ligger på cirka 940 meters höjd över havet och har en vidunderlig utsikt över Härjedalens fjällvärld och är öppen under vintersäsongen – välkommen upp!

Gunnar Sahlén

Gunnar Sahlén

Gunnar Sahlén, ägare av bussföretaget KR Trafik med över 800 anställda

Vemhus Bygg AB förverkligade min dröm, den om ett högt beläget och vackert hus i min hemby Klövsjö. Alla har vi väl våra drömmar om att någon gång i livet få förverkliga det som man kanske burit på sedan barnsben. I mitt fall var det ett hus, helt efter mina egna ritningar och intentioner med lösningar som skulle sätta byggare på prov. Jag kollade marknaden vad gällde byggare och mitt val föll på Vemhus Bygg AB, en sak som jag aldrig ångrat, dom klarade av att förverkliga min dröm – med råge.